Lundi / Maandag 29 Avril / April

Potage aux carottes et cerfeuil / Wortelsoep met kervel

●●●

Plat du jour : Américain / Tartare à l’Italienne, frites et salade mixte / Bereid gehakt op Italiaanse wijze met frieten en een gemengd slaatje

●●●

Suggestion : Salade de fallafels Bio et vinaigrette au choix / Bio fallafel salade met vinaigrette naar keuze

Mardi / Dinsdag 30 Avril / April

Potage au panais et choux-fleurs / Pastinaaksoep met bloemkool

●●●

Plat du jour : Rosbeef, salade de chicon et pommes de terre au thym / Rosbief met witloofsalade en aardappelen met tijm

●●●

Suggestion : Pâtes noires à l’encre de seiche, persillade et scampis grillés / Zwarte pasta (met inktvisinkt) met scampi’s en persillade

Mercredi / Woensdag 1 Mai / Mei

Fermé / Gesloten

Jeudi / Donderdag 2 Mai / Mei

Potage aux poivrons rouges et Boursin / Rode paprikasoep met boursinkaas

●●●

Plat du jour : Hachis parmentier du Chef / Ovenschotel ‘parmentier’ van de chef

●●●

Suggestion : Asperges à la Flamande / Asperges op Vlaamse wijze

Vendredi / Vrijdag 3 Mai / Mei

Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met bio groenten

●●●

Plat du jour : Poisson du jour, endives caramélisées, riz et beure blanc / Vis van de dag met gekarameliseerde andijvie, rijst en een blanke botersaus

●●●

Suggestion : Salade Liégeoise du Chef et crème balsamique / Luiks slaatje met balsamico crème